عنوان : شرایط خریداری آنتی ویروس كسپرسكی با اعتبار لایسنس 2 ساله
 ۱۳۹۴/۰۱/۱۶
ساعت : ۱۲:۹:۲۷

1-     درصورتیکه احتمال میدهید سیستم آلوده به ویروس باشد بهتر است سیستم عامل(ویندوز) خود را مجددا نصب فرمایید.

2-     آنتی ویروس کسپرسکی را از محل سایت دانلود دانشگاه دریافت کرده و نصب نمائید

ftp://ftp.ajums.ac.ir/Anti-Virus/Kaspersky/

3-     کامپیوتر خود را به محل مدیریت آمار و فناوری اطلاعات بیاورید تا فعالسازی صورت گیرد.

لطفا به نکات زیر توجه فرمائید:

·         درصورتیکه کامپیوتر شما دارای مشخصات سخت افزاری پایین و قدیمی بوده و یک یا کمتر از یک گیگابایت حافظه رم داشته باشد نسخه Kaspersky workstation6 برای نصب پیشنهاد میشود. در غیر اینصورت نسخه KasperskyEndpoint10 نصب شود.

·         لایسنس آنتی ویروس مخصوص سیستم عامل های ویندوز، اندروید و IOS میباشد.

·         بهترین حالت برای نصب آنتی ویروس زمانی است که سیستم گرفتار هیچ گونه بدافزار و ویروس نشده باشد. بنابر این برای گرفتن نتیجه ی بهتر لازم است از پاک بودن سیستم خود مطمئن باشید.

·         وظیفه ی نصب آنتی ویروس کسپرسکی بر عهده متقاضی میباشدو کارشناسان مدیریت، مسئولیتی در این قبال نخواهند داشت.

·         بدلیل اینکه نوع لایسنس های تهیه شده  گروهی بوده و یک لایسنس آن قابلیت نصب بر روی دهها سیستم مختلف را داراست، لذا از تحویل دادن فایل لایسنس به مراجعین محترم معذوریم.

·         همچنین تاریخ اتمام این لایسنس ها مشترک بوده و تا پایان سال 1395 دارای اعتبار میباشد. بنابر این در هر زمانی که لایسنس فعال شود فقط تا پایان سال 1395 قابلیت دریافت آپدیت روزانه را دارا میباشد.

·         درصورتیکه به هردلیل پس از نصب و فعالسازی آنتی ویروس مجبور به تعویض ویندوز شدید تا یک بار بدون دریافت هزینه لایسنس مجددا برای شما فعال خواهد شد.

وجوه پرداختی جهت خرید Anti-Virus

شماره حساب بانک ملی :
شناسه شبا حساب متمركز :

IR690170000002178372360000

بنام : درآمد مدیریت فن آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
نحوه پرداخت : الکترونیکی/ حضوری کارتخوان مدیریت IT و یا در شعب بانک ملی

مبلغ :
هر مجوز 300000 ریال

فروش عمومی خارج دانشگاه : نداریم !

مسئول فروش : مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه واحد - شبکه

شماره تماس 3367563