عنوان : عضو شورای فناوری اطلاعات قطب های دانشگاهی و دبیر كمیته فناوری اطلاعات قطب دانشگاهی جنوب غرب منصوب شد
 ۱۳۹۵/۰۲/۲۹
عضو شورای فناوری اطلاعات قطب های دانشگاهی و دبیر کمیته فناوری اطلاعات قطب دانشگاهی جنوب غرب منصوب شد

دکتر سید محمود تارا سرپرست دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی سرکار خانم مهندس فهیمه عباسی اصل رابه عنوان «عضو شورای فناوری اطلاعات قطب های دانشگاهی و دبیر کمیته فناوری اطلاعات قطب دانشگاهی جنوب غرب » منصوب کرد.

در متن حکم دکتر سید محمود تارا خطاب به سرکار خانم مهندس فهیمه عباسی اصل آمده است:

سرکار خانم مهندس فهیمه عباسی اصل
سرپرست محترم آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز
با سلام و تحیات

احتراماً به منظور توسعه همه جانبه فعالیت های فناوری اطلاعات در نظام سلامت کشور و بهره مندی از ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی کشور و با عنایت به تجربه و سوابق ارزشمند جنابعالی به عنوان عضو شورای فناوری اطلاعات قطب های دانشگاهی و دبیر کمیته فناوری اطلاعات قطب دانشگاهی جنوب غرب (شامل دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی اهواز، دزفول، شوشتر، آبادان و بهبهان) منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند منان و پیگیری و نظارت در اجرای فعالیت های فناوری اطلاعات در راستای وظایف و مأموریت های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در توسعه زیر ساخت ها، اصلاح فرآیند های مبتنی بر فناوری اطلاعات و گسترش خدمات الکترونیکی در نظام سلامت کشور مشارکت داشته و نقش جدی و موثری ایفا نمایید.

دکتر سید محمود تارا
سرپرست دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی