عنوان : اجرای فاز دوم پروژه اتصال دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز به مركز زیرساخت استان خوزستان ساختمان SC2
زير عنوان : خانم مهندس عباسی اصل سرپرست مدیریت آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه خبر داد:
 ۱۳۹۵/۰۴/۰۲

اجرای فاز دوم پروژه اتصال دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به مرکز زیرساخت استان خوزستان ساختمان SC2

خانم مهندس عباسی اصل سرپرست مدیریت آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه خبر داد: فاز دوم اتصال فیبر نوری به منظور ارتباط دانشگاه از طریق بستر فیبر نوری با پردیس شماره 2 اجرا و طی روزهای آینده مدیریت گزینش، بازرسی و اورژانس اهواز بر بستر فیبر نوری قرار خواهند گرفت .

وی افزود : با اتمام این پروژه مشکلات ارتباطی و قطعی ارتباط پردیس شماره 2 با دانشگاه برطرف خواهد شد.

خانم مهندس عباسی اصل گفت: در این پروژه به دلیل اینکه معاونت محترم حمل و نقل ترافیک شهرداری اهواز اجازه عبور  فیبر از کانال در حال حفاری این سازمان را صادر نمود بدون هیچگونه هزینه حفاری انجام شد و دانشگاه فقط هزینه فیبر و فیوژن آن را پرداخت می­کند.

این مسیر که حدود سه کیلومتر می­باشد از خوابگاه گلستان آغاز و پس از گذشتن از فلکه دانشگاه به پردیس شماره 2 متصل می­شود.