رو عنوان : مدیریت آمار، فن آوری اطلاعات و ارتباطات
عنوان : راه اندازی سامانه تكریم ارباب رجوع بومی دانشگاه برای اولین بار در كشور
زير عنوان : خانم مهندس عباسی اصل سرپرست مدیریت آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه خبر داد:
 ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
راه اندازی سامانه تکریم ارباب رجوع بومی دانشگاه برای اولین بار در کشور
خانم فهیمه عباسی اصل سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه خبر داد: سامانه هوشمند تکریم ارباب رجوع بومی دانشگاه با تلاش کارشناسان و برنامه نویسان مدیریت فناوری اطلاعات راه اندازی و آماده بهره برداری می¬باشد. این سیستم بر اساس آخرين استانداردهاي موجود در طراحي نرم افزارهاي اطلاع رساني طراحي گرديده و با امکانات مختلفي که در آن قرار داده شده است، به راحتي تمامي مراجعان مي توانند از آن استفاده نمايند.
وی افزود : اين سامانه با استفاده از درگاههایی همچون سامانه اینترنتی، کیوسک حضوری، نرم افزار موبایل و اطلاع رسانی از طریق پیام کوتاه قادر خواهد بود به ارباب رجوع خدمات رسانی نماید. در این سامانه، ارباب رجوع می¬توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی یا کیوسک حضوری و ثبت فرم مورد نظر، اقدام به ثبت درخواست نمایند نکته قابل توجه در این سیستم وجود درگاههای مختلف برای سهولت انجام کار و نیز فرآیندهای هوشمند بعد از آن است که می تواند علاوه برای دریافت و ثبت درخواست ارباب رجوع به خوبی نیز پاسخگوی پیگیری های بعدی او نیز باشد.
خانم عباسی اصل گفت : از ویژگی های منحصر بفرد این سیستم نرم افزار موبایلی آن است که برای ریاست دانشگاه، معاونین، مدیران و روسای بیمارستانها طراحی شده است که در هر جا و هر مکان به کارتابل خود دسترسی و نسبت به مشاهده درخواست های ثبت شده اقدام نمایند. می توان گفت این اولین سامانه در سطح کشور است که به صورت کاملا کاربردی و منحصر بفرد ویژه دانشگاه های علوم پزشکی و بیمارستانهای تابعه طراحی شده است.