عنوان : برگزاری جلسه مشترك مسئولین و رابطین فناوری اطلاعات دانشگاه
 ۱۳۹۵/۰۶/۰۲

برگزاری جلسه مشترک مسئولین و رابطین فناوری اطلاعات دانشگاه
سه شنبه 2 شهریور ماه 1395 جلسه دیدار مسئولین و رابطین فناوری اطلاعات دانشگاه با حضور خانم مهندس عباسی اصل سرپرست مدیریت آمار ، فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه و مسئولین واحدهای ستادی حوزه فناوری اطلاعات در سالن جلسات دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این جلسه خانم عباسی اصل برنامه عملیاتی سال 1395 را تشریح و بر همکاری همه جانبه کلیه کارشناسان و رابطین فناوری اطلاعات دانشگاه به منظور ارتقای شاخص هایit تاکید کردند.
خانم عباسی اصل خاطر نشان کرد از دیگر برنامه های این مدیریت ، تهیه بانک اطلاعاتی کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات به منظور شناسایی کارشناسان توانمند و بهره گیری از دانش و مهارت آنان در سطوح مختلف دانشگاه است . در این جلسه کلیه کارشناسان و رابطین حاضر نقطه نظرات سئوالات و انتظارات خود را مطرح و سرکار خانم عباسی اصل و مسئولین واحدهای ستادی به تک تک آنها پاسخ دادند .
سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات در پایان تصریح کرد : شناسایی نیازها و الویت های اجرایی هر واحد از دیگر برنامه های ایشان است .بنابراین کلیه رابطین انتظارات و نیازهای واحد مربوطه را با الویت بندی به مدیریت فناوری اطلاعات منعکس تا در برنامه کاری همکاران این مدیریت قرار گیرد.