عنوان : آقای سید سیف اله موسویون بعنوان معاون اجرایی مدیریت آمار،فن آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه منصوب شدند
 ۱۳۹۵/۰۶/۰۶

با حکم خانم مهندس عباسی اصل ، آقای مهندس سیف اله موسویون بعنوان  معاون اجرایی  مدیریت آمار،فن آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه منصوب شدند
دربخشی از حکم صادره  امده است:

جناب آقای مهندس سید سیف اله موسویون

با سلام و احترام، با توجه به آغاز فاز اجرایی برنامه­های عملیاتی سال 95 این مدیریت بویژه مگاپروژه دولت الکترونیک و نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده‌ی اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی، به عنوان "معاون اجرایی" اینجانب منصوب می­شوید تا ضمن رعایت جوانب شرعی و قانونی با همکاری کلیه کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه بر اجرای صحیح برنامه­ها نظارت نموده و تا اجرای کامل پروژه­ها پیگیری لازم را انجام دهید.

اهم وظایف مورد انتظار به شرح ذیل است:

1-     نظارت بر اجرای صحیح کلیه پروژه­های برنامه عملیاتی مدیریت آمار، فن آوری اطلاعات و ارتباطات.

2-     نظارت بر عقد و اجرای کلیه‌ی قراردادهای مربوط به پروژه­های برنامه عملیاتی.

3-     جلب همکاری کلیه کارشناسان فناوری اطلاعات و استفاده از توانمندی آنان در اجرای پروژه­ها.

4-     پایش و ارزیابی پروژه­ها پس از اجرای برنامه ها.

5-     ارائه گزارش ماهیانه به اینجانب در خصوص پیشرفت پروژه ها.

توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه ایزد منان خواستارم