رو عنوان : سر کار خانم مهندس عباسی اصل مدیر محترم مدیریت آمار و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
عنوان : پیام تبریك به مناسبت روز مهندس
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
پیام تبریک سر کار خانم مهندس عباسی اصل مدیر محترم مدیریت آمار و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به مناسبت روز مهندس

متن پیام رییس فاوا دانشگاه به شرح زیر است:

بنام یگانه مهندس هستی
پنجم اسفندماه، زاد روز مهندس برجسته تاریخ علم این سرزمین، خواجه نصیرالدین طوسی همان شخصیتی که باید از وی به عنوان پایه گذار عصر نوین علم و تکنولوژی ایرانی نام برد و روز ملی مهندس است.
مهندسان به عنوان سرمایه تخصصی کشور، قادرند با بهره مندی از قدرت تحلیل در عرصه‌های علمی، جامعه را در رسیدن به توسعه همه جانبه و پایدار یاری کنند .
شایستگی و توانمندي مهندسان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  بر کسی پوشیده نیست  مهندسان توانمند ما رسالت خود را در محقق کردن اهداف راهبردی و عملیاتی دانشگاه به نحو احسن به مرحله اجرا در آوردند.
روز مهندس روز تجليل از استعداد، خرد ، توان و اراده منحصر بفرد ،روز پاسداشت خلاقیت، ابتکار، نوآوری و ابداع در عرصه اندیشه و عمل و روز گراميداشت پيشگامان پيشرفت و توسعه است.
فرصت را مغتنم شمرده، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تک تک مهندسان دانشگاه، این روز پرافتخار را به همه مهندسان متعهد مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات  تبریک گفته و برای آنان توفیقات روزافزون ازخداوند متعال خواستارم.