عنوان : عملكرد بالای 99 درصدی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشكی اهواز در ارزیابی وزارت بهداشت
 ۱۳۹۶/۰۲/۲۵
مهندس فهیمه عباسى اصل مدیر آمار و فن آورى اطلاعات دانشگاه علوم پزشکى جندى شاپور اهواز، یکى از مدیرانى است که تمام تلاش  خود را براى الکترونیکى کردن هر چه بیشتر و بهتر فرآیندها و سیستم های این دانشگاه و مراکز درمانى وابسته به کار بسته است. وى به پاس تلاش هاى بى دریغ خود و مجموعه تحت مدیرتش این بار توانسته است لوح تقدیرى را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکى کسب کند.

عباسى اصل درباره کسب این موفقیت مى گوید: در تاریخ ١٥ اردیبهشت همایشى به منظور ابلاغ برنامه هاى جدید و ارزیابى عملکرد برنامه هاى عملیاتى سال ٩٥ در تبریز برگزار شد و به منظور تجلیل از مدیرانى که در این سال موفق عمل کرده بودند از دانشگاه هاى برتر تقدیر به عمل آمد.

وى ادامه مى دهد: در این همایش ١٠ دانشگاهى که بالاى ٩٠ درصد عملکرد داشتند، تقدیر شدند و خوشبختانه مدیریت آمار و فن آورى اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عملکردی بیش از ٩٩ درصد داشت.

عباسى اصل با اشاره به برنامه هاى جانبى این همایش مى افزاید: گزارش جامع از جنوب غرب کشور درباره عملکرد قطب جنوب غرب و برنامه هاى آینده و درخواست هاى دانشگاه ها و دانشکده هاى عضو این قطب توسط بنده ارائه شد.

او که دبیر قطب جنوب غرب کشور در حوزه مدیریت آمار و فن آورى اطلاعات است؛ درباره اقدامات پیش از این همایش اظهار مى کند: جلسه اى با این دانشگاه ها (دانشگاه هاى لرستان، دزفول و دانشکده هاى شوشتر، بهبهان و آبادان) برگزار شد و در آن نقطه نظرات و درخواست هاى آنان را جمع آورى کردیم که در نهایت در قالب یک گزارش در حضور معاون وزیر و رئیس دفتر او ارائه شد، که در همین راستا یک سخنرانى درباره ارزیابى و ارائه شاخص هاى ارزیابى نرم افزارها و سامانه هاى کشور داشتم.

وى مى افزاید: وظیفه تدوین شاخص هاى ارزیابى سامانه ها به عهده بنده به عنوان مسئول کارگروه سامانه ها و خدمات نرم افزارى کشور گذاشته شد که در آنجا این شاخص هاى ارائه شده مورد استقبال قرار گرفت و قرار شد در جلسه اى جداگانه بدین منظور از من تقدیر شود.

عباسى اصل با اشاره به دستاوردهاى این همایش براى دانشگاه علوم پزشکى جندى شاپور اهواز، مى گوید: این همایش براى دانشگاه بسیار پربار بود، زیرا توانستیم امتیازات زیادى را دریافت کنیم و علاوه بر مطرح کردن نظرات خود، تقدیرنامه بگیریم.

وى در ادامه از دیگر افتخارات کارى خود این گونه یاد مى کند: " تقدیرنامه هاى زیادى به عنوان کارمند نمونه، مدیر نمونه و به عنوان کارشناس و داور مسابقات کشورى همچنین ٥ سال متوالى کارشناس ارشد و مربى ارشد دوره هاى شبکه در استان داشتم و علاوه بر این از سال ٩١ در ارائه خدمات الکترونیک مقام اول را کسب کردیم و در سال ٩٤ نیز با داشبورد دارویى که در تبریز ارائه دادیم که به عنوان طرح برتر IT انتخاب شد، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در بین دیگر معاونت های غذا و داروی کشور، برتر شناخته شد.

عباسى اصل با اشاره به وضعیت فعلى دانشگاه علوم پزشکى از نظر فناورى اطلاعات مى گوید: مدیریت فن آورى اطلاعات این دانشگاه، یک مدیریت جدید است که از سال ٩٠ کار خود را شروع کرده است و در سال ٩١ که به عنوان مدیریت فناوری اطلاعات شروع به کار کردم، برنامه عملیاتى را تدوین کردم و توانستیم طبق برنامه به خوبى کار کنیم و علاوه بر ١٠ برنامه عملیاتى ابلاغى از سوى وازرتخانه، ١٦ برنامه اختصاصى تدوین کردیم.

وى ادامه مى دهد: همه برنامه ها به طور کامل انجام شدند و این تقدیرنامه محصول این اقدامات است و امسال نیز برنامه هاى جدیدى طراحى شده است که با حمایت دکتر ایدنى، حوزه مدیریت فناورى اطلاعات رو به پیشرفت است.

عباسى اصل در پایان درباره دستاوردهاى دیگر دانشگاه در سال ٩٥ مى افزاید: ما ١٢٠ خدمت را الکترونیکى کردیم که در نوع خود بى نظیر است و جز شاخص هاى دولت الکترونیک و هوشمندسازى ادارى است؛ در این راستا حدود ٣٠ سامانه و اپلیکیشن با توانمندى کارشناسان خودمان انجام شد. علاوه بر این ارتقا و توسعه وایفاى خوابگاه هاى دانشجویان، راه اندازى و تجهیز بیمارستان بقایى، اتصال و راه اندازى شبکه اختصاصى رادیویى و ... از جمله دیگر اقدامات ما بوده است.