/  7
عنوان : نشست صمیمی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز جناب آقای دكتر اسماعیل ایدنی با مدیر و كارشناسان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۷

نشست صمیمی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز جناب آقای دکتر اسماعیل ایدنی با مدیر و کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه

در ابتدای این نشست که در ظهر روز یکشنبه مورخ 25/4/96 در دفتر ریاست محترم دانشگاه تشکیل شد، کارشناسان بخش های مختلف این مدیریت نظیر شبکه ، سخت افزار، پورتال سازمانی و نرم افزار با ارائه گزارش از فعالیت های صورت گرفته در سال 1395 به بیان دیدگاه ها، دغدغه ها و برنامه های خود پرداختند و ریاست محترم دانشگاه از نزدیک در جریان روند اجرای امور قرار گرفت. درادامه جناب آقای دکتر ایدنی با تاکید بر تلاش برای تحقق اهداف سازمانی و خدمت رسانی به مردم به بیان انتظارات خود از این مدیریت پرداخت و خاطرنشان کرد که با بهره گیری از تکنولوژی ها به دنبال ایجاد فضای رقابتی و خدمت رسانی بهتر باشیم .