عنوان : آموزش نصب Antivirus Kaspersky Endpoint 10
 ۱۳۹۱/۱۲/۰۵
عنوان گروه خبري : All Parent . آموزش . نسخه Endpoint 8 .

با سلام
در این بخش آموزشی شیوه نصب
AV Kaspersky Endpoint   را فرا خواهید گرفت. البته با توجه به تصاویر و انجام مرحله به مرحله می توانید و پیروی از دستورات گفته شده به سادگی این نسخه از ضدویروس Kaspersky را نصب نمایید.

توصیه1: در صورتی که احتمال ویروسی بودن سیستم رایانه ی خود را می دهید،پیشنهاد می شود ابتدا ویندوز (سیستم عامل) آن را حذف و مجدد نصب نمایید.
پس از نصب بدون آنکه هیچ درایوی از کامپیوتر خود را باز نمایید، اقدام به نصب Antivirus نمایید.
توصیه2: در صورت نیاز به باز کردن حافظه های فلش یا درایو ها به هیچ عنوان روی آن ها کلیک نکنید بلکه به شیوه ذیل عمل نمایید:

الف)  اگر ویندوز شما XP می باشد، از منوی ابزار Folders که در نوار ابزار و زیر منوها قرار دارد استفاده نموده و پس از ظاهر شدن ساختار درختی پوشه ها، از ناحیه سمت چپ (بخش درختی) اقدام به باز کردن درایوها و پوشه ها و ... نمایید.
* می توانید از ترکیب کلیدهای Window Key+E نیز استفاده نمایید تا Windows Explorer باز شود.

ب) اگر ویندوز شما هفت (Windows 7) می باشد، از بخش درختی سمت چپ My Computer جهت باز کردن پوشه ها و درایوها و... استفاده نمایید.

مرحله اول:
هر ضدویروسی بر روی سیستم خود دارید را حذف نمایید.

مرحله دوم:
 فایل دانلود شده Kaspersky Endpoint 10 را اجرا نمایید و مراحل را طبق تصاویر ذیل پیروی کنید.

مرحله 1
مرحله 2
مرحله 3
مرحله 4: در این مرحله مانند تصویر علامت گزینه موجود را فعال کنید. (تیک بزنید)
مرحله 5: مانند تصویر گزینه موافقت را انتخاب کنید.
مرحله 6: گزینه بالایی/پیش فرض Full Instalation را انتخاب کنید.
مرحله 7: کافی است روی دکمه Install  کلیک کنید.
مرحله 8
مرحله 9: مانند تصویر گزینه Active trial version را انتخاب کنید. لازم است به Internet متصل باشید.
مرحله 10: نرم افزار در حال برقراری ارتباط و Register کردن خود است.
مرحله 11: شما به مدت یکماه می توانید از خدمات استفاده کنید (به صورت آزمایشی)
مرحله 12: در صورت نیاز، رایانه خود را راه اندازی مجدد (Restart) کنید.
 نصب تمام شد!
مرحله 13: پس از راه اندازی مجدد، ضدویروس در کنارساعت سیستم شما ظاهر می گردد. روی آن کلیک کنید و در قسمت پایین آن روی License کلیک کنید
مرحله 14: همان طور که مشاهده می کنید، نرم افزار به مدت 30 روز فعال خواهد بود.

حالا وقت آن شده است که با به همراه داشتن کارت شناسایی و سیستم رایانه ی خود جهت فعال سازی 365 روزه به مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات، مراجعه نمایید.
جهت کسب اطلاعات تکمیلی به اخبار مرتبط مراجعه نمایید.

پرسش ها و نقطه نظرات خود را از طریق بخش 'تماس با ما' با ما در میان بگذارید.