/  4
عنوان : را ه اندازی پایلوت پرونده الكترونیك سلامت یكپارچه تحت وب دانشگاه در بیمارستان رازی
 ۱۳۹۶/۰۸/۱۶

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

مدير آمار، فناوي اطلاعات و ارتباطات دانشگاه از راه اندازي پرونده الکترونيک سلامت يکپارچه تحت وب بيماران در مرکز آموزشي درماني رازي خبر داد.

عباسي اصل اظهار داشت:  این مدیریت به عنوان متولي دولت الکترونيک در راستای توسعه این خدمات به ویژه "سلامت الکترونيک" که اين مهم از سوي وزارت بهداشت جزء شاخص هاي برنامه عملياتي دانشگاه در نظر گرفته شده است ، گام بر می دارد. بنابراین اجراي پروژه فوق با قابليت اتصال کليه بيمارستان هاي تابعه دانشگاه به صورت پايلوت در بخش داخلي بيمارستان رازي آغاز شده است.

این برنامه با قابلیت های بیشمار از جمله تعريف نامحدود کاربر در نقش پرستار و پزشک، داراي ماژول CPOE و CPOE شخصي به ازاي هر کاربر، ارائه اطلاعات دموگرافيک بيمار، تاريخچه پزشکي، حساسيت ها، جراحي ها ، سوابق مهم دارويي، داراي سيستم يکپارچه نوبت دهي الکترونيک و مديريت صف و گردش بيمار، ثبت گزارشات پرستاري و باليني بيمار، ثبت علائم حياتي بيمار، پيگيري و بررسي روند علائم حياتي، تست هاي تشخيصي و فاکتورهاي ريسک و مارکرها، گزارشگيري مديريتي به صورت کاملا دايناميک به همراه داشبورد گزارشات، امکان مشاوره پزشکي، امکان ثبت ارجاعات بيمار، امکان مديريت گردش بيمار، امکان ثبت آزمايشها و آزمايشات پاراکلينيک، قابليت امضاي ديجيتال و ... طراحی شده است.

وي افزود : به منظور پياده سازي و اجراي پرونده الکترونيک سلامت کليه آموزش­هاي لازم جهت کار با سامانه ارائه شده و با توجه به اينکه در دولت الکترونيک، فقط مکانيزاسيون مورد نظر نيست بلکه اصلاح فرآيندها نيز موضوع مهمي است بنابراین بالغ بر 320 ساعت بومي سازي نرم افزار صورت پذيرفته است بطوريکه کليه فرم ها از جمله  فرم سير بيماري، فرم دستور پزشک، فرم شرح حال، فرم ارزيابي پرستار، فرم بررسي و شناخت، فرم گزارش پرستاري، فرم علائم حياتي، فرم ثبت آموزش به بيمار بازنگري و مطابق با خواست کارشناسان بيمارستان ويرايش شده اند.

در آخر خانم مهندس عباسی از ریاست محترم بیمارستان رازی و کلیه کارشناسان و پزشکانی که در این مسیر همراه و راهنمای آنها بودند تشکر کردند.