عنوان : پیام تبریك سر كار خانم مهندس عباسی اصل مدیر محترم مدیریت آمار و فن آوری دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز به مناسبت روز مهندس
 ۱۳۹۶/۱۲/۰۴

امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱

پیام تبریک سر کار خانم مهندس عباسی اصل مدیر محترم مدیریت آمار و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به مناسبت روز مهندس

متن پیام رییس فاوا دانشگاه به شرح زیر است:

'شکوفایی تمدن بشر، برآیند ایده های مهندسین تلاشگر است'
روز پنجم اسفند روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین توسی شاعر، فیلسوف، متکلم، فقیه، دانشمند، ریاضی دان و منجم ایرانی است که به افتخار تولد این دانشمند بزرگ این روز، روز مهندس نامگذاری شده است. روزی که انسانهای بزرگی از انتهای کوچه های بن بست راهی به بیکران گشودند و خود را وقف کردند تا همگان آینده ای روشن داشته باشند.
بنده به عنوان کوچکترین عضو از جامعه مهندسی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز این روز را به تمام مهندسین ساعی و موفق تبریک گفته، برایشان بهترینها را از خداوند منان خواستارم.
به امید پیشرفت روز افزون کشور عزیزمان ایران
فهیمه عباسی اصل