عنوان : برگزاری همایش جایگاه IT در حوزه سلامت بمناسبت هفته فناوری اطلاعات سلامت
 ۱۳۹۷/۰۸/۲۶

به گزارش وب دا خوزستان، سه شنبه 22 آبانماه 97، همایش دیابت به مناسبت روز جهانی دیابت باحضور دکتر مهران ورناصری و جمعی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اهواز در تالار شهدا دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

در ابتدا دکتر هادیان فرد معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی با بیان اهمیت و جایگاه رشته فناوری اطلاعات سلامت در سطح بیمارستان ها، اذعان کرد: بیمارستان ها جهت بهبود عملکرد خود مراقبتی به هنر جویان این رشته که میتوانند نقش موثری را ایفا کنند، نیاز دارند.

در ادامه دبیر انجمن علمی رشته پیرا پزشکی، با اشاره به فرآیند چگونگی تشکیل انجمن و فعالیت های انجمن در اولین دوره فعالیتی خود، از کارمندان و دانشجویان به تلاش و همت در این رشته، از شناخت رشته در حوزه سلامت نکاتی را یاد آور شد.

در بخش دیگری از این همایش مهندس عباسی مسئول آمار و فناوری دانشگاه، با اشاره به نقش پرونده الکترونیک سلامت ضمن بیان مزایای این پرونده، اهمیت و کاربرد آن در حوزه سلامت در جهت وصول به آن و پیاده سازی در بیمارستانها تا چند سال آینده سخن به میان آورد.

در ادامه دکتر زارعی ضمن بیاناتی با محوریت ( ICD11) به تشریح تغییرات ایجاد شده در کتاب کد گزاری بیماری اشاره کرد و افزود: این تغییرات در تعداد فصل ها، تفاوت در عنوان برخی از فصل ها، تغییر در ساختار کد و تفاوت در شماره گزاری فصول مشهود است.

وی در ادامه علت این تغییرات را اینگونه بیان کرد که تمام بیماری ها در نسخه قبلی این کتاب گنجانده نشده بود.و این کتاب در واقع با تغییرات کاربردی خود میتواند به بهبود فرآیند کد گزاری کمک کند .

مهندس برهمند در کنفرانسی با موضوع "هوش تجاری "به اهمیت و جایگاه هوش تجاری با بیان کاربرد های هوش تجاری در علوم پزشکی از جمله کاربرد  CDSSدر پرونده الکترونیک سلامت،کمک به تشخیص های پزشکی و با پیش بینی بیماری ها و ...به ارائه آماری از استفاده آن در حوزه پزشکی اشاره کرد و گفت: سهم استفاده از خدمات هوش تجاری در پزشکی به نسبت سایر رشته ها در دنیا بالاست؛اما متاسفانه این آمار در ایران علی رغم اهمیت آن در حوزه مراقبتی بسیار پایین است .

برگزاری همایش جایگاه IT در حوزه سلامت بمناسبت هفته فناوری اطلاعات سلامت