عنوان : نشست فصلی مدیران فناوری قطب منطقه چهار برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۸/۲۹

مدیر آمار وفناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار داشت: نشست فصلی مدیران فناوری قطب منطقه چهار برگزار شد.

خانم مهندس عباسی اصل گفت: نشست فصلی مدیران فناوری قطب منطقه چهار دوشنبه 28 آبان ماه 1397 در محل سالن اجلاس ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد.

مهندس عباسی اصل هدف از برگزاری نشست فصلی را تبادل نظر پیرامون اجرای دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت عنوان کرد. مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه یکپارچه سازی امار، تقویم اماری و سالنامه اماری قطب را از دیگر اهداف این نشست عنوان کرد.

خانم مهندس عباسی اصل خاطر نشان کرد بررسی اجرای نظام ارجاع و پرونده سلامت ، بررسی زیر ساخت های حذف دفترچه بیمه و بررسی برنامه عملیاتی 6 ماهه اول از نظر کمبود ها و کاستی ها از دیگر مواردی بود که در کارگروههای تخصصی مورد بحث قرار گرفت.