عنوان : پیام تبریك سر كار خانم مهندس عباسی اصل مدیر محترم مدیریت آمار و فن آوری دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز به مناسبت روز مهندس
 ۱۳۹۷/۱۲/۰۵

پیام تبریک سر کار خانم مهندس عباسی اصل مدیر محترم مدیریت آمار و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به مناسبت روز مهندس

متن پیام رییس فاوا دانشگاه به شرح زیر است :

أَحْسَنُ الشِّيَمِ شَرَفُ الْهِمَم

نیکوترین خصلت ها ارجمندی همت هاست . امیرالمومنین (ع)

واژه هایی مانند نظام ارجاع، پزشکی خانواده، پرونده الکترونیک سلامت و ... در نظام سلامت و ایجاد زیر ساخت های سخت افزاری و نرم افزاری آن، عرصه های بی بدیل خدمتگزاری را به معرض ظهور رساند و این مهم میسر نمی شد مگر با همت بزرگمردان و بانوان توانمند حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه بزرگ جندی شاپور اهواز.

امید واثق دارم با تدوام تلاش های خالصانه کارشناسان این حوزه، شاهد ارتقای روز افزون کیفیت خدمات حوزه فناوری اطلاعات در نظام سلامت باشیم.

ضمن تشکر از حسن توجه ریاست محترم دانشگاه و اعضای محترم هیات رئیسه که اهتمام ویژه به حوزه فناوری اطلاعات دارند، به عنوان عضو کوچک جامعه مهندسی، 5 اسفند ماه روز گرامیداشت دانشمند گرانقدر خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را خدمت تک تک همکاران تبریک عرض نموده برای همه آرزوی شادی، سلامتی و موفقیت روز افزون دارم.

فهیمه عباسی اصل

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه