عنوان : پیام تبریك دكتر سید محمود تارا مدیر محترم مدیریت آمار و فن آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به مناسبت روز مهندس
 ۱۳۹۷/۱۲/۰۵

پیام تبریك دكتر سید محمود تارا مدیر محترم مدیریت آمار و فن آوری  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به مناسبت روز مهندس

متن پیام رییس فاوا وزارت به شرح زیر است :

مدیر ان محترم آمار و فناوری اطالعات ستاد، سازمان ها و موسسات زیرمجموعه و دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی با سالم و احترام بدینوسیله فرا رسیدن روز پنجم اسفندماه، روز مهندس، را به همه مهندسین عزیز و تالشگر حوزه فناوری اطالعات سالمت در ستاد وزارت بهداشت، و سازمان ها، دانشگاه و دانشکده های زیر مجموعه از صمیم قلب تبریک می گویم. شما مهندسین عزیز، نه تنها در الیه تفکر و برنامه ریزی این حوزه فعال هستید بلکه در الیه پیاده سازی عملیاتی نظام های سالمت الکترونیک نیز در کشور از زحمتکشان اصلی محسوب می شوید. اگر در کشور، سالمت الکترونیک، جزو خدمات برتر دولت الکترونیک معرفی می گردد و اگر ریاست محترم جمهوری، وزیر محترم بهداشت و وزیر محترم ارتباطات، همگی مشوق و امیدوار به این حوزه هستند و در فرمایشات شان به آن تاکید می کنند، همه و همه مرهون زحمات و فعالیت های یکایک شما در نشان دادن دستاورد های بی نظیر و کاربردی این حوزه است. امیدوارم روزی برسد که اعتالء سالمت الکترونیک و فناوری های مرتبط جزو اهداف اول حوزه سالمت کشور شده، و جایگاه های فناوران این حوزه به یکی از مهم ترین و با ارزش ترین جایگاه های تشکیالتی وزارت بهداشت تبدیل شود. اینجانب از یکایک شما مهندسین این حوزه، برای همه خدمات تان در راستای اعتالی نظام سالمت الکترونیک کشور، تشکر و قدردانی نموده و برای شما آرزوی موفقیت، سالمتی، و شادابی دارم.

دكتر سید محمود تارا

مدیر مدیریت آمار و فن آوری