عنوان : 💻آیا می دانید:💻
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۸

💻آیا می دانید:💻

* یکی از خدمات مدیریت فناوری اطلاعات ایجاد بستر، نگهداشت و پشتیبانی   سرویس اینترنت است.

*به جز سرورها و خدمات آنلاین دانشگاه ؛  کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان از این سرویس بهره می برند‌ .

*از طریق wifi.ajums.ac.ir کاربران می توانند نسبت به ثبت نام جهت دریافت سرویس اینترنت اقدام کنند.

*  امکان شارژ و  پرداخت به صورت الکترونیکی نیز برای کاربران فراهم شده است.

* از کل کاربران ثبت نام شده ۲۱۲۷۸ , هم اکنون  ۱۳۲۳۵ کاربر فعال از اینترنت دانشگاه استفاده می کنند.

* بیشترین تعداد کاربر فعال به کارمندان اختصاص دارد با تعداد ۶۴۸۲ نفر

* به منظور مدیریت مصرف به کارمندان با تشخیص مدیران ارشد آن حوزه اینترنت تخصیص داده می شود و مصرف اینترنت تا ۳ گیگابایت در ماه برای هر کارمند تعریف شده است.

* از ابتدای سال ۹۷ تاکنون کارکنان ۷۳ ترابایت اینترنت مصرف کرده اند.

*  دانشجویان با تعداد ۶۱۱۷ نفر در مرتبه دوم هستند. به دانشجویان بر اساس مرتبه علمی ۵، ۷ و ۹ گیگابایت در ماه اینترنت اختصاص داده می شود.

* از ابتدای سال ۹۷ تاکنون دانشجویان ۲۱۸ ترابایت اینترنت مصرف کرده اند.

*اعضای هیات علمی با تعداد ۶۳۶ کاربر در رتبه سوم هستند. به اعضای هیات علمی در ماه ۱۰ گیگا بایت اینترنت تخصیص داده می شود.

* از ابتدای سال جاری تاکنون اعضای هیات علمی ۷.۴۵ گیگابایت اینترنت مصرف کرده اند.

نکته: برای کاربران خاص مانند کارمندان روابط عمومی، مدیران گروه های آموزشی و ... بر حسب نیاز حجم یا سرعت  متفاوتی تعریف می شود.