عنوان : آغاز فاز سوم اجرای شبكه وای فای عمومی
 ۱۳۹۴/۱۱/۱۹

با توجه به تاکیدات ریاست محترم دانشگاه در خصوص اجرای پروژه پوشش سراسری وای فای، فاز سوم اجرای شبکه وای فای محیطی دانشگاه آغاز شد.
در این مرحله، تجهیزات وای فای عمومی برای استفاده دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه در محیطهای  بسته راهرو ها و کریدورهای دانشکده ها و ساختمانهای اداری اجرا خواهد شد.
در فاز اول و دوم پروژه شبکه وای فای عمومی  که از ابتدای سال 93 آغاز و تا اواسط سال 94ادامه یافت، فضاهای باز اطراف دانشکده‌ها و ساختمانهای پردیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازو همچنین بیمارستانهای گلستان و شفا، تحت پوشش شبکه وای فای قرار گرفت.
هم اکنون و با آغاز فاز سوم این پروژه، پوشش حداکثری شبکه وای فای، جهت رفاه حال دانشجویان و هیئت علمی محترم مد نظر قرار داده شده و در همین راستا تجهیزات برخی از ساختمانها خریداری و درحال نصب میباشد.
اخبار تکمیلی در آینده به اطلاع خواهد رسید.