• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
  • تعداد بازدید : 37
جلسه بررسی وضعیت برونسپاری و توزیع نیروهای مدیریت فن آوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، چهارشنبه 13 آذرماه 98، جلسه بررسی وضعیت برونسپاری و توزیع نیروهای مدیریت آمار، فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه با حضور دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر حاتم بوستانی معاون توسعه آموزش، دکتر محمد بدوی معاون تحقیقات و فن آوری، دکتر مریم دستورپور مدیر فن آوری اطلاعات دانشگاه و جمعی از روسای دانشکده‌ها، مدیران ستادی و کارشناسان در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، چهارشنبه 13 آذرماه 98، جلسه بررسی وضعیت برونسپاری و توزیع نیروهای مدیریت آمار، فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه با حضور دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر حاتم بوستانی معاون توسعه آموزش، دکتر محمد بدوی معاون تحقیقات و فن آوری، دکتر مریم دستورپور مدیر فن آوری اطلاعات دانشگاه و جمعی از روسای دانشکده‌ها، مدیران ستادی و کارشناسان در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

طی این جلسه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به اینکه فن آوری اطلاعات به عنوان محور توسعه جوامع و سازمان‌ها می باشد، گفت: بکارگیری فن آوری اطلاعات علاوه بر امکان سودمندی و کارآمدی اطلاعات باعث افزایش سرعت و کیفیت تصمیم‌گیری و مدیریت می‌شود.

خلیلی ادامه داد: فن آوری اطلاعات در نهایت باعث بهبود کیفیت و جلب رضایت ارباب رجوع و مشتری می‌شود که آموزش و توانمندسازی نیروهای متخصص در این زمینه بسیار مهم می‌باشد.

وی همچنین توزیع نیروهای فن آوری اطلاعات در واحدها و آموزش همه کارکنان را توسط نیروهای متخصص مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه مهم دانست و افزود: بستر سازی فرهنگی در هر سازمان جهت اجرای موفقیت آمیز فن آوری اطلاعات و مدیریت منابع و مصارف مهم و ضروری می‌باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پایان با اشاره به مشکلات قراردادهای برونسپاری مدیریت فن‌آوری اطلاعات دانشگاه گفت: نیاز سنجی دانشکده‌ها با همکاری مدیریت‌های ستادی حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع و واحدهای مرتبط انجام می‌شود که امیدواریم با همفکری و تعامل بیشتر نسبت به رفع مشکلات موجود گام برداریم.

V5.5.2.0