• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۱
فعالیت دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز در نمایشگاه الكامپ
چهارمین نمایشگاه الکامپ و دستاوردهای دولت الکترونیک پنجشنبه با حضور استاندار خوزستان در اهواز گشایش یافت.

به گزارش وب دا خوزستان، فهیمه عباسی مدیر آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به چهارمین سال حضور دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این نمایشگاه، در خصوص کارکرد چنین نمایشگاه‌هایی گفت: برپایی چنین نمایشگاه‌هایی سبب ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با افراد می‌شود.

وی ادامه داد: این ارتباط‌گیری می‌تواند اثر مثبتی در سهم پروژه‌های دانشگاهی داشته باشد. تیم‌های فعال دانشگاه نیز با حضور در نمایشگاه، ارتباط مؤثری با کاربر واقعی پیدا می‌کنند که تداوم این امر، رویکرد بازاریابی فعال را به‌ همراه دارد.

مدیر آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات در ادامه خاطرنشان کرد: در سال گذشته، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در کنار دیگر دانشگاهها و دستگاههای اجرایی با حضور فعال و گسترده کارشناسان حوزه نرم افزار و همچنین در بخشهای دیگری شامل معرفی محصولات و خدمات ارائه شده توسط دانشگاه در سومین دوره نمایشگاه الکامپ و دستاوردهای دولت الکترونیک بسیار فعال ظاهر شدند و در این دوره از نمایشگاه نیز با ارائه خدمات ویژه و وسیع تر برای چهارمین سال متوالی دستاوردهای خود را در حوزه فناوری اطلاعات به نمایش گذاشتند.

عباسی در بخش دیگری افزود: مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، با هدف معرفی خدمات خود در زمینه  طراحی، نصب و راه اندازی انواع شبکه، نصب و پیکربندی انواع سرور و تجهیزات شبکه، مجازی سازی سرورها ، سامانه احراز هویت کاربران (Accounting) و سامانه نظارت و مدیریت بر شبکه ها، در نمایشگاه الکامپ، که از تاریخ ۹ الی ۱۲ آبانماه در محل دائمی نمایشگاههای استان خوزستان برگزار میشود، حضور خواهد داشت .

V5.5.2.0