• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
  • تعداد بازدید : 20
اهداء بسته اینترنتی به دانشجویان فعال در مراكز آموزشی درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشكی اهواز

به گزارش وب دا خوزستان، از سوی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اهواز با همکاری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، بمنظور قدردانی از زحمات دانشجویان و تشویق آنها در امر خدمت رسانی جهت مقابله با کروناویروس، 30 گیگ اینترنت به رزیدنتها و انترنهای شاغل در بیمارستانهای تابعه دانشگاه اهداء شد.

دکتر امیر جمشید نژاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به استقبال بالای دانشجویان برای کمک به تیم بهداشت و درمان استان تصریح کرد: بدنبال اعلام آمادگی دانشجویان برای حضور خود در کنار کادر درمانی و دیگر تلاش‌گران مبارزه با کرونا، تولید مواد ضدعفونی در دانشکده داروسازی و همکاری در دیگر موارد؛ این اقدامات نشان می‌دهد هر کدام از این دانشجویان علاقمند و فعال به نحوی تلاش دارند تا سهم خود را در این شرایط سخت ادا کنند.

وی در ادامه با اشاره به تشکیل پویش دانشجویی مبارزه با کرونا گفت: علاوه بر قدردانی از همه دانشجویان بخصوص عزیزانی که در حوزه درمانی سال آخر رشته‌های پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری هستند، امید است با اهداء این بسته اینترنتی به این دسته از فعالان حوزه سلامت بتوان ضمن عرض خداقوت به زحمات کادر درمان و بهداشت، بتوانیم در کنار هم از بحران کروناویروس عبور کنیم.

V5.5.2.0