• تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۹/۲۶
تجلیل از كادر مدیریت IT دانشگاه
به گزارش مفدا اهواز؛ سه شنبه ۲۵ آذرماه ۹۹ طی جلسه ای با حضور حجت الاسلام و المسلمین آیت عادلی نژاد مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، مهندس محمد امین حبیبی مدیر فرهنگی، دکتر جمشیدنژاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و برخی کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی و مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات، از کادر آیتی دانشگاه در دفتر مدیر فرهنگی تجلیل شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این جلسه با تقدیر از تلاش های کادر IT در بحران کرونا، گفت: در دوران کرونا کار فرهنگی بسیار سخت است زیرا باید تلاش کرد دانشجو را در فضای دانشجویی نگهداشت تا فاصله ایجاد نشود.

وی با تشکر از مدیریت فرهنگی بجهت دیدن زحمات دیگران، اظهار داشت: در اوایل بحران، آینده کرونا قابل پیش بینی نبود و در چنین فضای حجم انتظارات از آیتی با وجود زیرساخت های قبلی بالا رفت و این کار را برای کادر این مدیریت سخت تر کرده بود.

عادلی نژاد با اشاره به اینکه کرونا باعث سرعت بخشیدن انتقال جامعه بشری از دوره صنعتی به مدرنیته شده است، اظهار داشت: سبک زندگی، روابط بین انسان ها و حتی نوع حکومت داری و فرآورده های فرهنگی در جهان تغییر کرد و بوضوح احساس نیاز به نرم افزارها و فضای مجازی احساس شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه در ادامه این جلسه با بیان اینکه این تجلیل بمنظور تقدیر از زحمات و تلاش های کادر مدیریت IT دانشگاه جهت برگزاری انتخابات مجازی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه است، گفت: مدیریت آیتی در بحث انتخابات انجمن های علمی دانشجویی که حساسیت خاصی را به دلیل سلامت انتخابات داشت، شبانه روزی با ما همکاری داشته اند.

وی با تشکر و قدردانی از کادر مدیریت آیتی، خاطر نشان کرد: کارکنان این مدیریت در حالی که به ویروس کرونا مبتلا شدند و در دوران نقاهت بسر می بردند از منزل و بعضا با تماس های تصویری پیگیر امور حوزه فرهنگی و سامانه های مورد نظر ما بودند.

حبیبی اظهار داشت: مدیریت IT در چندین سامانه و یک کتاب دیجیتالی همکاری نزدیک با مدیریت فرهنگی داشتند و دکتر سیما لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تقدیر از این عزیزان را در برنامه های خود دارد.

6.0.3.0
    V6.0.3.0