• تاريخ :
     ۱۳۹۹/۱۰/۲۰
برگزاری وبینار آموزشی "مدیریت دانش"

در راستای تحقق اهداف آموزشی و توانمندسازی منابع انسانی حوزه آمار دانشگاه، این مدیریت در نظر دارد وبینار آموزشی "مدیریت دانش" را جهت کارشناسان آمار موضوعی (رسته امور اجتماعی) برگزار نماید. علاقمندان به شرکت در دوره مذکور که مشمول گروه هدف (نامه شماره 2733 مورخ 99/10/18) مي باشند؛ مقتضی است در زمان مقرر از طریق آدرس ذیل (با استفاده از مرورگر یا ادوب کانکت) در کلاس آموزشی دوره مذکور شرکت نمایند؛ شايان ذكر است كه وجود میکروفون و تعامل در کلاس درس الزامی و صدور گواهینامه منوط به مشارکت و حضور فعال در کلاس می باشد. سرفصل درس متعاقباً در پورتال مدیریت آمار و فاوا اعلام می گردد.

· آدرس کلاس:        http://webconf.ajums.ac.ir/amar

· زمان برگزاری: از تاریخ 1399/10/20 لغایت 1399/11/30(شنبه هر هفته؛ ساعت 10 الی12)

6.0.3.0
    V6.0.3.0