• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۲/۳۱
  • تعداد بازدید : 52
خدمتی دیگر از گروه مهندسی نرم افزار حوزه مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه در جهت پیشبرد اهداف و سیاستهای دانشگاه در به ثمر رساندن فعالیتهای انجمن ها و تشكل‌های دانشجویی
🔸 دکتر امیر جمشید نژاد مدیر آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز از راه اندازی سامانه جامع انتخابات الکترونیکی دانشجویی (سجاد) خبر داد.

🛑 خدمتی دیگر از گروه مهندسی نرم افزار حوزه مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه در جهت پیشبرد اهداف و سیاستهای دانشگاه در به ثمر رساندن فعالیتهای انجمن ها و تشکل‌های دانشجویی

🔸مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه مفتخر است که توانسته در بحران کورنا گامی نو و موثر در جهت طراحی توسعه سامانه جامع انتخابات الکترونیکی برداشته تا دانشجویان عضو تشکل‌های اسلامی همچنان پر امید و به جهت تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جلوگیری از انفعال دانشجویان در دانشگاه‌ها حرکت کنند.

🔸این سامانه جامع انتخابات الکترونیکی دانشجویی برای اولین بار در بین دانشگاه های سراسر کشور طراحی گردیده است.

🔸این سامانه طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری در جهت جلوگیری از حضور فیزیکی دانشجویان جهت برگزاری انتخابات الکترونیکی مورد استفاده قرار گرفت.

6.0.3.0
    V6.0.3.0