• تاريخ :
     ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
بهینه سازی سیستم سرمایش اتاق سرور دانشگاه
اتاق سرور دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز قلب تپنده مجموعه رایانه ای بهداشت و درمان در استان خوزستان میباشد. بروز رسانی، محافظت و نگهداری از این مجموعه حیاتی نیازمند تدبیر و تخصص میباشد.
تجهیزات حساس موجود در این اتاق با توان مصرفی بالایی بکار شبانه روزی مشغول هستند. به همین روی دمای زیادی تولید می‌کنند. بالارفتن دمای این تجهیزات راندمان کاری آنرا پایین آورده و در نهایت موجب توقف فعالیت و آسیب رسیدن به آنها می‌شود.
در راستای حفظ و کنترل کارایی این مجموعه روز چهارشنبه 21 بهمن ماه 1394 سیستم سرمایش مجموعه اتاق سرور دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز جهت حفظ دمای تجهیزات حساس رایانه ای موجود در این اتاق بهینه سازی گردید.

V5.5.2.0